top of page
Vilkår ~ Astrologi-sessioner
 
Kontakt mig pr. mail eller benyt Kontakt-formularen under menuen Kontakt for at booke en tid
Sted:

Sessionen foregår, medmindre andet aftales, i min klinik på følgende adresse:

PlanetP v/ Anne Sukrita Baatrup

Altavej 4

4500 Nykøbing Sj.

Zoom:

Har vi aftalt en Zoom-session, så sender jeg linket til dig på din mail senest dagen inden vores møde.

Information jeg skal bruge fra dig/Jer:

Senest 3 dage inden vi mødes, skal du sende mig følgende data pr. mail:

  •  Fulde navn

  •  Fødselsdag + år

  •  Fødselssted (by, land)

  •  Præcist fødselstidspunkt (!)

  •  Og evt. dine ønsker, som du særligt gerne vil have belyst i sessionen.

Har du været hos mig tidligere, så har jeg allerede dine fødselsdata, og så skal jeg kun bruge dine ønsker for sessionen fra dig.

Har du ikke dit fødselstidspunkt og er du født i Danmark, kan du gratis rekvirere det hos Rigsarkivet her:

Bestil fødselstidspunkt

Bemærk at der kan være op til 1 års ventetid på at få svar fra Rigsarkivet.

Medbring:

Jeg anbefaler dig at medbringe din telefon til vores session, så du kan optage vores samtale, da der kan være meget information mm. at tage ind, og det kan være rart at kunne genhøre samtalen senere hen.

 

Betaling:

Når vi har aftalt et tidspunkt for din session, så sender jeg dig en faktura pr. mail, som du kan betale med kontooverførsel.

BEMÆRK: Du bedes have betalt fakturaen 3 dage inden vores aftale, idet jeg går i gang med at forberede dit horoskop inden vi mødes.

Afbudspolitik:

Jeg har en afbudspolitik, som er 24 timer før vores aftale. Bliver du akut syg eller lignende og må melde afbud indenfor de 24 timer inden vores aftale, så betales der fuld pris for sessionen.

Da jeg går i gang med at forberede dit horoskop inden vi mødes, kan du ind til 24 timer inden vores aftale anmode om at få rykket din tid til en ny tid, hvis du f.eks. bliver syg, men du kan ikke få din penge retur inden for de 3 dage, da jeg allerede har lagt arbejde i dit horoskop.

Din tillid ~ min tavshedspligt ~ Læs mere her

Vilkår ~ terapi-sessioner
~ Herunder astro-Terapeutisk forløb ~
Kontakt mig pr. mail for at booke en gratis uforpligtende forsamtale pr. telefon eller Zoom ~ 30 min.
Sted:

Sessionerne foregår, medmindre andet aftales, i min klinik på følgende adresse:

PlanetP v/ Anne Sukrita Baatrup

Altavej 4

4500 Nykøbing Sj.

Zoom:

Har vi aftalt en Zoom-session, så sender jeg linket til dig på din mail senest dagen inden vores møde.

Medbring:

Jeg vil anbefale dig at have behageligt tøj på til vores sessioner, da vi også skal arbejde med kroppen, og derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas undervejs.

Pris & Rabatordning:

Da jeg er på mit 4. og sidste år af min uddannelse til Spirituel Integrativ Krop- & Psykoterapeut, tager jeg ikke fuld pris for en terapi-session. De fleste færdiguddannede terapeuter tager ml. 800-1.100 kr. pr. session til sammenligning.

Prisen hos mig for 1 ½ times terapi er for nuværende 695 kr., og er gældende fra 1.aug.2023 til 1.aug.2024, hvor jeg færdiggører min uddannelse. Herefter siger den med 105 kr. pr. session til 800kr.

Jeg tilbyder desuden en ikke-bindende rabatordning på 6 terapeutiske sessioner for 3.900 kr. (her sparer du også 45 kr. pr. session. Prisen her gælder også til og med august 2024).

Astro-Terapi

Jeg tilbyder et særligt Astro-Terapeutisk pakkeforløb til kun 5.000 kr., hvor du får 7 sammenhængende sessioner, startende med en astrologisk session og efterfølges af 6 terapeutiske sessioner.

Her sparer du 450 kr. på astrologi-sessionen og 45 kr. pr. terapeutisk session – i alt en besparelse på 720 kr.

Vælger du at fortsætte i terapi efter de første 7 gange, tilbyder jeg fortsat en rabatordning på 6 terapeutiske sessioner for 3.900 kr. (her sparer du også 45 kr. pr. session).

Betaling:

Efter hver session sender jeg dig en faktura pr. mail, som du kan betale med kontooverførsel.

Pakkeforløbene er ikke bindende

Gensidig tillid er fundamentet for at terapi virker, så derfor er du aldrig forpligtet til at fortsætte din terapi, hvis du ikke ønsker det.

Det betyder, at hvis du mod forventning skulle ønske at stoppe i din terapi, før du har benyttet dig af alle sessionerne indeholdt i din købte pakke, så betaler jeg dine penge tilbage til dig for de ubenyttede sessioner. Du vil få refunderet det resterende beløb fratrukket normalprisen for de benyttede sessioner - og dermed modregnet rabatten.

Samtykke til håndtering af personoplysninger

Når du starter i terapi hos mig skal du læse og udfylde en samtykkeerklæring, som jeg sender til dig. Det er lovpligtigt og er for at oplyse dig om, hvordan jeg håndterer dine personoplysninger og dine rettigheder i denne forbindelse, så du trygt kan indlede dit terapiforløb.

Afbudspolitik:

Jeg har en afbudspolitik, som er 24 timer før vores aftale. Bliver du akut syg eller lignende og må melde afbud indenfor de 24 timer inden vores aftale, så betales der fuld pris for sessionen.

bottom of page