top of page

Planeterne der havde andre planer...

Om mig ~ Anne Sukrita Baatrup

Fra ingeniør til Astrolog, Healer & Terapeut

I korte glimt:

Jeg er oprindeligt uddannet civilingeniør, og har arbejdet med optimering, projektledelse og coaching i lidt over 10 år hos Novo Nordisk, før livet førte mig ad andre veje.

Personlig udvikling og forståelsen for andre mennesker har altid interesseret mig.

Da jeg fyldte 30 år i 2011, ønskede jeg mig en konsultation hos en astrolog. Forinden havde jeg i flere år været nysgerrig på astrologien, men min naturvidenskabeligt prægede skoling og opvækst gjorde mig lidt kritisk indstillet.

Oplevelsen hos denne astrolog, gjorde enormt stort indtryk på mig. For hvordan kunne dette menneske, uden nogen som helst konkret viden om mig på forhånd, andet end nogle simple fødselsdata, fortælle så personnære ting om mig? Hvordan kunne han aflæse mine længsler og drømme og sætte ord på nogle ting, som jeg aldrig havde delt med nogen før? Astrologen nævnte også, at der 7 år senere derfra i år 2018 ville ske markante ændringer i mit liv, som bl.a. ville have stor indflydelse på mit arbejdsliv. Og selvom jeg ikke kunne forestille mig på det tidspunkt, hvad det ville indebære, så må jeg sige, at han i den grad fik ret. Planeterne i mit horoskop, havde åbenbart andre planer for, hvordan jeg skulle bruge mine evner. 

Dette møde ændrede noget radikalt i mig og blev spiren til en hurtigt voksende interesse for, det man i gamle dage ville kalde mystikkens verden.

At blive uddannet astrolog blev mit første skridt ud i det ukendte terræn, og gennem dette felt blev jeg inspireret til at uddanne mig indenfor Reiki healing og senere Krops~ & Psykoterapi. 

Siden 2014 har jeg taget flere uddannelser indenfor astrologi, energi-arbejde og terapi, og jeg har haft klienter siden 2018.

I efteråret 2023 blev jeg optaget i underviser-teamet på I.C. Instituttet i København, hvor jeg underviser i astrologi.

Jeg har min egen klinik og praksis, PlanetP, i Nykøbing Sjælland, hvor jeg bor sammen med min lille hund, Pluto, i det smukke Odsherred på Vestsjælland.

Til efteråret 2024 færdiggører jeg min 4-årige uddannelse til Spirituel Integrativ Krops~& Psykoterapeut fra Tobias-Skolen v/ Lene Ince. Denne uddannelse har taget mig på en krævende, dyb, bevidstgørende og udfoldende rejse, som har skabt mange vigtige ændringer i mit liv. 

Du kan se mit CV, og dermed hvilke kurser og uddannelser jeg konkret har taget nederst på denne side.

OBS. Da jeg stadig er under uddannelse til terapeut, tilbyder jeg terapi til reducerede priser lidt endnu indtil august 2024.

Min tilgang til astrologi, healing og terapi er funderet i den esoteriske lære og psyko-spirituelle principper. For mig betyder det, at jeg vil møde dig med begge ben på jorden, en velfunderet faglig rygsøjle, med hjertet forrest, og bevidstheden om at vi en del af en større kosmisk sammenhæng.

Af erfaring ved jeg, at det er relationen mellem klient og astrolog/terapeut, som skaber "magien" i rummet, og derfor er du altid velkommen til at kontakte mig for at afklare om det jeg tilbyder, er det rigtige for dig. 

Jeg har et bredt netværk af astrolog/terapeut-kolleger, og jeg henviser dig også gerne til en anden dygtig kollega.

Du kan kun nå så højt, som du er gået dybt

"Du kan kun nå så højt, som du er gået dybt", som er et af mine livsmantraer, handler om, at vi som mennesker har større mulighed for at vokse i bevidsthed i livet ~ både ift. os selv og vores relationer ~hvis vi er tør omfavne det, som lever i skyggen og ofte udspringer af fortidens historier/traumer. Ved at lære at rumme alt det vi består af, har vi mulighed for forløsning og for at åbne op for inspirationen til at genfinde friheden og kærligheden til livet i opmærksomt nærvær:

"Som foroven således også forneden

Som i det store, således også i det små

Som i det ydre, således også i det indre"

Du kan læse mere om min tilgang til astrologi, healing og terapi på de andre sider under menuen "Om".

Spirituel Inspiration

Alle har vi forhåbentlig oplevet at have gode forbilleder gennem livet, som vi kan se op til og lære af. Nogle mennesker har betydet rigtigt meget og måske endda gjort hele forskellen for os i en given periode af vores liv - og de bliver vores læremestre på livets vej.

Jeg har haft flere forbilleder i mit liv.

Forbilleder kommer og går, i takt med at vi udvikler os – en ganske naturlig proces. 

I 2016 mødte jeg den indiske humanitære, visionære og spirituelle leder Mata Amritanandamayi – også bedre kendt som Amma.

I Indien bliver hun omtalt som en Mahatma (stor sjæl), og hun inspirerer millioner af mennesker verden over med sine budskaber om fred, kærlighed og medfølelse. Derudover har hendes velgørende NGO Embracing the World™’s projekter og institutioner hjulpet tusinder og atter tusinder af mennesker verden over med nødhjælp og bæredygtige initiativer til at hæve levestandarden for verdens fattigste, samt bæredygtige tiltag for at beskytte vores natur og klode. Amma siger selv, at hendes religion er kærlighed – og hun giver hele sit liv, dag ud og dag ind, for at flere og flere mennesker kan opleve denne kærlighed, som strømmer fra hende gennem hendes virke. Hun er, efter min mening, i al sin væsen, et af verdens største ”vidundere” i menneskelig form.

Ammas lære om medmenneskelig medfølelse, fælleskab og omtanke for den verden vi lever i, har gjort en stor forskel i mit liv på så mange områder og inspireret mig dybt.

Jeg har rejst til hendes Amritapuri Ashram i staten Kerala i Indien flere gange og fordybet mig i meditation, yoga og spirituel praksis. Herhjemme laver jeg lidt frivilligt arbejde for hendes velgørende organisation i Danmark.

Da Amma besøgte Danmark på hendes Europa-tur i 2018 og 2019 var jeg med i den frivillige gruppe af mennesker, som skulle skabe rammerne for hendes besøg i Brøndby Hallen. Her fik godt 7.000 mennesker oplevelsen af hendes kærlige nærvær - og det var personligt en stor oplevelse af være med til.

Jeg skrev i den forbindelse en artikel om at lave frivilligt arbejde for Amma, som kan læses her.

I 2019, under hendes 2. besøg i Danmark, gav Amma mig navnet Sukrita, som på sanskrit betyder "Den, der gør gode gerninger."

7x7 hvidhåndpågult.jpg
Amma.jpg
Sunset kali temple.jpg

Uddannelse & Erfaring

Astrologi

2023   Mesterklasse Esoterisk Synastri & Slægt II ~ Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg

2022   Mesterklasse Synastri & Slægt I ~ Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg

2019~2021   Esoterisk Diplomoverbygning ~ Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg

2017~2019   Astrologisk Diplomuddannelse ~ Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg

2014~2017   Astrologisk Grunduddannelse ~ I.C. Instituttet

Reiki Healing

2018   Reiki III Master ~ Uriah Healeruddannelser

2017   Reiki II ~ Uriah Healeruddannelser

2017   Reiki I ~ Uriah Healeruddannelser

Krops~ & Psykoterapi

2020~2024   Spirituel Integrativ Krops~& Psykoterapi ~Tobias-Skolen v/ Lene Ince

2021~2022   Neuropatologi & Psykosomatik ~Tobias-Skolen v/ Camilla Brinch

Projektledelse & Coaching

2013~2014   NLP Coach ~ Acuity World

2013   Workshop Facilitation ~ Implement Consulting

2010   Advanced Presentation Skills ~ MBK

2009   Power2Influence ~ Learn2Lead

2008   cLEAN 2 star ~ cLEAN Academy v/ Novo Nordisk

2008   Projekt2Lead ~ Learn2Lead 

Akademisk Baggrund

2006~2008   Civilingeniør i International Teknologiledelse (M.Sc.) ~ AAU i København

2002~2006   Eksport Ingeniør ~ Copenhagen Engineering College

Erfaring

2018~D.D.   PlanetP ~ Hobby > Selvstædig virksomhed

2023~D.D.   Underviser ~ I.C. Instituttet

2020~2021   Projektleder ~ Barselsvikariat hos Region Hovedstaden Psykiatri

2015~2018   LEAN Partner ~ Novo Nordisk

2011~2015   Standardiseringspartner ~ Novo Nordisk

2008~2011   Projektkoordinator ~ Novo Nordisk

2007              Praktikant ~ Novo Nordisk

1998 ~2008   Studiejob Receptionist & Tjener ~Vilvorde Kursurcenter

Frivilligt arbejde

2018~D.D.   SoMe, Events, Artikler, Oversættelse/Korrektur ~Amma Danmark

2021~2023   Næstforkvinde ~ Astrologisk Selskab

2019~2020   Bestyrelsesmedlem ~ Ejerforeningen Nordrevænge

2019~2020   Redaktionsmedlem ~ Magasinet Horoskopet

2020              Facilitator/Coach ~Dansk Røde Kors

7x7 Mark med lilla blomster.png
bottom of page