top of page

Frederik ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose 

"Det var virkelig en dyb og smuk oplevelse at have en session med Anne Sukrita. Kombinationen af hendes dybe astrologiske viden sammen med hendes skarpe intuition i en terapeutisk ramme skabte virkelig forudsætningerne for at gå meget dybt. Hun har hjulpet mig med af få mange ting til at falde på plads. Hun har mine varmeste anbefalinger."

Julie ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose 

"Jeg har været til den mest dybdegående og interessante horoskoptydning hos PlanetP. Wow! siger jeg bare, det var så præcist og skarpt, og meget brugbart i forhold til hvad jeg skal arbejde med, for at få løst den udfordring, der gjorde at jeg kontaktede Sukrita/PlanetP i første omgang. Sukrita skabte et meget trygt og kærligt rum, hvor jeg følte mig så godt tilpas. Alt hvad hun så i horokopet kunne jeg genkende og samtidig kunne hun også se de skjulte ting, jeg ikke selv er bevidst om, men som der skal arbejdes med, for at jeg kan komme videre med min drøm. TAK SUKRITA JEG GIVER DIG TOPKARAKTERER!

Celia ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose 

"Jeg kan på det varmeste anbefale Sukrita, hvis du overvejer at få lavet en tydning af dit horoskop. Hun er en af de dygtigste astrologer, jeg har mødt, og er både professionel, dybdegående og intuitiv i sit arbejde.

Hun har en omfattende astrologisk viden, som hun gavmildt formidler på en måde, der både er let forståelig og samtidig utrolig nuanceret. Hun har virkelig øje for de små detaljer i horoskopet og får flettet dem smukt sammen med den større helhed. Sessionen gav mig et nyt og konstruktivt perspektiv på de aspekter, jeg havde valgt vi skulle zoome ind på, og jeg gik hjem med helt konkrete fokuspunkter jeg glæder mig til at arbejde videre med fremadrettet.

Sukritas tydning var som et smukt og magisk spejl, hvori jeg kunne få et lille indblik i den uforklarlige måde. hvorpå mit liv er vævet sammen med hele universets rytme. Det var en gave til mig selv fyldt med værdifulde indsigter og aha-oplevelser, og jeg følte mig både favnet og tryg ved Sukritas empatiske og tillidsvækkende måde at formidle tingene på."

Ida & partner ~ session med parhoroskop

"Sukrita er den dygtigste, mest grundige og absolut mest hjertevarme astrolog jeg har oplevet. Hun førte min partner og jeg igennem vores fødselshoroskoper hver især, på kærligste vis og med masser af humor. Vi følte os virkelig SET begge to.

Derefter gik vi over til samspillet mellem de to horoskoper og jeg endte med at kigge på min partner og vores relation med fornyet respekt, forståelse og KÆRLIGHED. Jeg er meget taknemmelig."

Tilde ~ Astro-terapeutisk forløb

"Anne Sukrita får mine varmeste anbefalinger både i forhold til astrologien og terapien. Jeg var selv så heldig at få anbefalet Anne.
Mit første møde med Anne var i astrologiens tegn. Her fik jeg lagt et meget fyldestgørende, interessant og professionelt horoskop. Dette horoskop gav mig en masse svar og forståelse. Det har efterfølgende givet mig et længere terapeutisk forløb. For mig har det været så fin en kobling mellem først forståelsen i mit horoskop og dernæst terapien (ikke at det er en nødvendighed), for Anne er virkelig en dygtig og passioneret terapeut. Anne har formået at skabe et meget trygt og kærligt rum for terapien og mig.
Inden mit første møde med Anne, havde jeg gået mange år i terapi, hos forskellige terapeuter og prøvet forskellige terapeutiske retninger. Først nu tør jeg åbne op for mig selv og virkelig omfavne det gode og det rigtig svære, fra et meget mere kærligt og nænsomt sted. Grundene til , at det sker nu, er mange, men en ting er sikkert. Annes medfølende, anerkendende, modige, kærlige, ærlige, ægte og tydelige tilgang, har bestemt hjulpet mig godt på vej.
Så hvis du er klar til terapi eller brug for et kærligt skub, vil du være i de bedste hænder hos Anne."

Trine ~ session med forælder/barn horoskoper

"Anne Sukrita har tydet mit og mine to døtres horoskoper. Mine piger er stadig meget små, og det var dejligt at få noget input om, hvilke typer mennesker de er/bliver ,og hvordan jeg kan støtte dem på deres vej. Anne Sukrita drog paralleller til mit eget horoskop, hvor hun både ramte plet og var dygtig til at spørge ind og udfordre mig der, hvor hun så muligheder for vækst/læring. Jeg kan klart anbefale Anne Sukrita’s ekspertise og glæder mig allerede til vores næste aftale!"

Biggi ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose 

"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anne Sukrita, der med hjertevarme og stor kyndighed, læste og fortolkede mit fødselshoroskop. Jeg fik en masse med mig, både forståelse for mine styrker og mindre stærke sidder, eller “skyggesider” og en masse at arbejde videre med. Hun sagde ikke nødvendigvis det jeg gerne ville høre, men det der var meget nødvendigt for mig at høre... 1 million stjerner til Anne."

Nynne ~ foredrag om astrologi på Sjælens Skole

"Anne Sukrita Baatrup er en super formidler af astrologiens mange muligheder. Hos hende får du ikke bare indsigt i dit horoskop, men også en meget personlig samtale, hvor hun hjælper dig med at se dine styrker og muligheder.

Anne Sukrita holdt foredrag på min Sjælens Skole i januar 2019 med stor succes. Her er hvad jeg skrev om aftenen:

Anne Sukrita, du var en stjerne her til aften! Du fik inspireret og formidlet om astrologien på en kærlig, vidende og dybt professionel måde, så alle gerne ville have mere! Og så fik du i den grad opfyldt mit ønske med Sjælens Skole, nemlig at bringe spiritualitet - her med astrologi - ind i hverdagen. Tak for det! 
Til jer, vi måtte afvise i aften pga. pladsmangel: Anne kommer tilbage med samme foredrag senere på året."

Carina ~ sessioner med fødselshoroskop inkl. prognose

"Sukrita, af hjertet tak for den smukkeste session. jeg følte mig virkelig mødt og holdt. Jeg sugede alt til mig og det hele resonerede dybt.

Jeg er blæst bagover, over hvordan alt er forbundet. horoskopet giver mine sansninger og min intuition en ramme at læne sig ind i. Og en mega bekræftelse i, at den vej jeg går stemmer overens med mit livsformål.

TAK, tak, tak - nåja, jeg ser frem til et par-horoskop når min mand har været forbi."

Thomas ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose & sjælshoroskop

"Sukrita er så skarp og fagligt dygtig. Jeg fik lagt mit horoskop i går og blev vildt imponeret over nøjagtigheden og Sukritas evne til at tyde ikke kun på papiret, men også undervejs i sessionen på ting som ikke var forberedt inden.

Du kan til enhver tid trygt få lagt dit horoskop hos Sukrita, du er i de bedste hænder!

Tusind tak for hjælpen, Sukrita!

Hanne ~ sessioner med fødselshoroskop inkl. prognose

"Mine bedste anbefalinger til Anne Sukrita. Så dejlig, tryg og smuk en oplevelse. Jeg kom til Anne fordi jeg søgte klarhed og indsigt. Anne var blevet rost stort af en nær relation. Nu ser jeg tydeligere og er mere bevidst. Jeg giver alle roser videre. TAK Anne."

Kiiva ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

Der er ingen tvivl om, at Anne Sukrita ved meget om astrologi, men det helt specielle er, hvordan hun formår at videreformidle hendes viden, så astrologien bliver relevant for ens eget liv. Jeg føler mig utrolig taknemmelig for den astrologiske konsultation, som jeg modtog hos Anne. Det har været en gave at få stjernerne formidlet af Anne .
De allervarmeste anbefalinger herfra."

Christina ~ sessioner med fødselshoroskop inkl. prognose og efterfølgende forælder/barn horoskoper

"Jeg fik booket en tid til først gennemgang af mit eget horoskop og efterfølgende en synastri-analyse af mine to piger. Jeg er blevet klogere på sol , måne , ascendanter og planeter. Det har været en fantastisk oplevelse og jeg kan kun på det allervarmeste anbefale skønne Anne Sukrita.

Anne er super dygtig, hun er velovervejet i det hun formidler og har fuldstændig styr på hvordan de enkelte elementer i horoskoperne kan tolkes og indbyder så hjertevarmt til dialog og sparring ud fra hendes teori. Så er du nysgerrig på hvad et horoskop kan fortælle, så book en tid hos Anne - der er varme, rummelighed, meget omsorg og lydhørhed over for egne fokus områder og ønsker til hvad der ønskes svar på.

Anne du er en stjerne."

Eva ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

"Den 26. januar 2022 tog Sukrita mig med på en spændende og eventyrlig rejse ind mit horoskop. Jeg ved ikke, hvad jeg forventede at erfare udover selvfølgelig, at Sukrita er meget fagligt dygtig og fascinerende passioneret i det hun laver – mindre kan ikke gøre det.

Men hvad oplevede jeg så – jo et meget kærligt og ærligt møde med mig selv, hvor Sukrita var meget god til at beskrive og forklare, hvad det hele handlede om ud fra både et menneskeligt og astrologisk perspektiv, men også ud fra et mere esoterisk perspektiv. Hun er god til at sætte ord og billeder på de fænomener, der optrådte i mit horoskop, og jeg havde flere kærlige og ømme, og tider mindre flatterende møder med tidligere adfærdsmønstre og tænkemåder. Jeg oplevede flere gange, at karaktertræk og bestemte verdensopfattelser var funderet i astrologiske forhold, og det var faktisk en befrielse at opleve, hvor de har deres udspring fra. Under hele sessionen følte jeg, at Sukrita var spot on med sine beskrivelser af mig - det var meget personnære beskrivelser.

Det er første gang at jeg har været til astrolog og det var virkelig en anbefalelsesværdig oplevelse. Jeg følte, at jeg var i trygge, kærlige og kompetente hænder. Mine bedste anbefalinger til PlanetP."

Amalie ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

"Er du til Astrologi? Det er jeg! Især er jeg til den måde Sukrita kærligt og skarpt formidler astrologiens underfundige og meget nøjagtige fortællinger. I dag mødte jeg i sandhed mig selv gennem astrologiens og Sukritas formidlende evner. Det var en sand fornøjelse og jeg er stadig helt høj over dette møde. Tusind tak Sukrita for dit nærvær, din evne og din kærlige tilgang til mig."

Rasmus ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

"Jeg har netop været på besøg hos Anne Sukrita, hvor vi gennemgik mit fødselshoroskop.

Det var min første rigtige introduktion til astrologi og det var en rigtig positiv oplevelse, hvor vi gennemgik min sol, måne, ascendant i forhold til planeter mm. og sluttede af med min prognose.

Jeg følte mig virkelig set og følte at sessionen, som foregår som en god samtale, både kunne bruges som en form for terapi, med god mulighed for sparring og en rigtigt god måde at bringe nye tanker og perspektiver ind til refleksion over de fremtidige valg, jeg skal til at tage.

Det er enormt interessant hvordan Anne kunne sætte ord på min person og give anbefalinger i forhold til fremtidige retninger som hun ser i horoskopet.

Så en klar anbefaling herfra. Og så er Anne samtidigt meget rar og behagelig."

Sille ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

Et spændende møde med mig selv!

Sådan var min oplevelse, da jeg havde en astrologisk samtale med Sukrita, hvor hun med erfarent og kærligt overblik førte mig igennem mit fødselshoroskop.

En oplevelse, som har gjort stort indtryk og givet mig nye perspektiver på mine egne udviklingsmuligheder. Jeg kan varmt anbefale at give sig selv denne gave, - og hos PlanetP bliver du guidet og holdt kærligt i hånden hele vejen igennem fortællingen om dit liv"

Louise ~ session med fødselshoroskop inkl. prognose

"Den sidste sætning der kom ud af min mund, efter vores astrologiske session var: Jeg føler mig set. Derefter kom der en følelse af: Jeg ved godt hvad mit næste skridt er. Som hjertets vilje der viser sig.

Dagene efter vores session har jeg mærket en større ro og hvilen i min vej i livet, en forståelse af at den ikke er lineær, at den ikke er som normens forventninger, og nok heller aldrig bliver det. Min vej er nemlig min vej. Der har ikke været noget på vejen, der har været et fejlskud.

Heller ikke det, der ikke er blevet afsluttet med flotte beviser, der kunne have hængt på min væg. Så andre mennesker kunne anerkende min vej.

Det er ikke så vigtigt. Hvad de andre tænker. For min vej er jo min vej.

Tak for spejlingen i oplevelsen af den sårede healer, som er så følsom og tager så meget ind, at det kan være svært at mærke indersiden af mig.

Tak for at hjælpe til en forståelse for, hvor vigtigt det er for mig at mærke den inderside og lade op i stilhed. At tage min egen iltmaske på, for at kunne give fra et sundt og kærligt sted.

Til sidst, tak for at minde mig om den styrke der ligger i sårbarheden. Den styrke og vilje som jeg mærker, når jeg giver mig selv lov til at mærke indersiden.

Jeg glæder mig til igen at mærke din passion for astrologien, og dit kæmpe hjerte og varme, når vi sammen udfolder min datters horoskop.

At få lagt et horoskop hos Anne, er ligesom den kærligste gave der bliver ved med give. I form af nye opdagelser, nye forståelser, nye valg og nye muligheder."

Arya ~ sessioner med fødselshoroskop inkl. prognose & sjælshoroskop

"Anne Sukrita's unikke indsigt i astrologi, sammen med hendes intuitive fornemmelse for sine klienters behov, gør hende til en dygtig vejleder og healer. Hendes passion for stjernernes sprog, der skinner tydeligt igennem. Varm, empatisk og professionel.
Jeg har været meget glad for den hjælp og vejledning jeg har modtaget fra Anne Sukrita gennem tiden.
De varmeste anbefalinger herfra, hvis du søger en dygtig astrolog."

Rikke ~ sessioner med fødselshoroskop inkl. prognose & sjælshoroskop

"Wow siger jeg bare.
En fantastisk oplevelse og professionel tur igennem ens spirituelle horoskop.
Selvom man måske ved meget selv, kan det slet ikke måles med den ny viden men går hjem med fra Anne Sukrita.
Jeg kan til enhver tid anbefale at booke Anne Sukrita til at få tydet dit spirituelle horoskop i forhold til evner du er født med, hvad du skal være opmærksom på, og hvor du kan kigge hen i din karriere.
Det er ikke sidste gang jeg booker en tid hos Anne.
Tak for dit skønne væsen"

bottom of page