top of page

Tydning af Fødselshoroskop inkl. Prognose

1.550 kr. ~ 90 min.

Her tager jeg dig på en rejse ind i dit personlige horoskop ud fra en esoterisk og psyko-spirituel tilgang. Vi taler om hvordan du oplever livet, hvilke kvaliteter og styrker du har, og også hvilke udfordringer du oplever. Du har naturligvis mulighed for på forhånd at angive dine ønsker for, hvad du særligt gerne vil have belyst i sessionen. Det kan f.eks. være livsformål / karriere, kærlighed/relationer til andre mennesker, uddannelse, helbred mm.

Vi slutter af med en prognosetydning og kigger dermed på, hvordan de kommende 1-5 år ser ud for dig.

Du går herfra med konkrete redskaber til at skabe de forandringer, som du ønsker i dit liv.

Denne session kan også foregå som en Zoom-session, hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken. Du får naturligvis også dit personlige horoskop med dig hjem eller tilsendt som PDF, hvis vi mødes over Zoom.

Fødselshoroskop

Årshoroskop ~ Prognose

1.100 kr. ~ 60 min.

Har du ikke været hos mig før, vælg da ~Fødselshoroskop inkl. prognose~

Har du fået tydet dit fødselshoroskop hos mig tidligere, tilbyder jeg dig en prognosetydning, hvor vi kigger på dine muligheder og udfordringer nu og her og det kommende år. Det kan være, at du netop står og skal træffe et svært valg, og derfor gerne vil have klarhed over situationen. Det kan også være, at du oplever  udfordringer i livet her og nu, og derfor gerne vil have overblik over og støtte til hvordan du bedst håndterer det.

Du går hjem med konkrete redskaber til, hvordan du bedst støtter dig selv på din videre færd i livet.

Denne session kan også foregå som en Zoom-session, hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken. Du får naturligvis også dit personlige horoskop med dig hjem eller tilsendt som PDF, hvis vi mødes over Zoom.

Årshoroskop

Astro-terapeutisk forløb

5.000 kr. ~ 7 sessioner á 90 min. med rabat

As above So Below ~ As Within So Without

Dette fordybende forløb er til dig, som ønsker at forstå dig selv både i højden og dybden.

Du står måske lige præcis der i livet, hvor du kan mærke helt indefra hjertet eller sjælen, at noget nyt må udfolde sig.

Med astrologiske og terapeutiske redskaber vil du blive inspireret til, hvordan du kan udfolde dine drømme og livsformål. Jeg støtter dig i at afvikle det, som holder dig tilbage i dit liv. Du får bevidsthed på dine egne skygger, og vi finder spiren til dine relationelle og kreative længsler. 
 

Måske står du i en livskrise? Ordet krise kommer af det gamle ord krisis på græsk og betyder faktisk en afgørende vending / forandring.

Vi arbejder med, hvad dit liv byder på af udfordringer lige nu, og skaber forbindelse til det du længes efter.

Enkelte sessioner kan også foregå over Zoom, hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken hver gang. 

Du kan kun nå så højt, som du er gået dybt

Astrologi & Terapi

Parhoroskop

2.550 kr. ~ 120 min.

Hvis én af jer / jer begge har fået tydet jeres fødselshoroskop hos mig tidligere, er prisen kun hhv. 1.995 kr. / 1.550 kr. Det er en klar fordel for jer, hvis I har fået tydet jeres individuelle horoskoper først, men det er ikke et krav.

Her tager jeg jer på en spændende og nærværende rejse ind i jeres personlige og sjælelige sammenhæng.  
Vi udfolder jeres vigtigste kvaliteter, styrker og udviklingsmuligheder med fokus på jeres samspil. Vi taler om jeres individuelle kærlighedssprog, og hvad I hver især har brug for i et parforhold. At få belyst dette fra en astrologisk vinkel er ofte en stor øjenåbner.
Jeres parhoroskop vil afsløre jeres samhørighed, og naturligvis også de udfordringer, som I måtte have med hinanden. Og her tør jeg love jer, at I vil få en klar forståelse for nogle af de subtile tilstande i jeres relation, som ellers kan være svære at sætte ord på og definere.

Min tilgang er terapeutisk baseret, så jeg arbejder ud fra en nærværende og udviklingsorienteret tilgang til jer som par. Vi taler om, hvordan I bedre kan forstå, respektere og støtte hinanden fremadrettet. 
Jeg opfordrer jer til at skrive det til mig inden vi mødes, hvis der er særlige fokusområder, som I gerne vil have belyst i jeres relation. Alt er velkomment og behandles naturligvis med største fortrolighed.

Alle spørgsmål, som ellers måtte dukke op for jer undervejs i konsultationen, er naturligvis også mere end velkomne.

Denne session kan foregå på 2 måder: Enten ved at du og din partner begge møder personligt op (at foretrække), eller at du kommer alene, men har fået tilladelse af din partner til at få tydet jeres parhoroskop ~ og dermed tilladelse til at udlevere din partners fødselsdata til mig. 
Denne session kan også bruges som en direkte "genvejstast" til efterfølgende parterapi.

Den astrologiske teknik, som jeg benytter her kaldes også for Synastri, og jeg er uddannet indenfor denne gren af astrologien.

Parhoroskop

Forælder / Barn Horoskoper

2.250 kr. ~ 90 min.

Hvis du har fået tydet dit fødselshoroskop hos mig tidligere, er prisen kun1.850 kr. Det er en klar fordel for dig, hvis du har fået tydet dit individuelle horoskop først.

Her tager jeg dig/dit barn på en spændende og nærværende rejse ind i jeres personlige og sjælelige sammenhæng. 
Jeres slægts-horoskop vil afsløre jeres samhørighed, og naturligvis også de udfordringer, som I måtte have med hinanden. Og her tør jeg love dig, at du vil få en klar forståelse for nogle af de subtile tilstande i jeres relation, som ellers kan være svære at sætte ord på og definere i praksis. Udgangspunktet er, hvordan du, som forælder, kan få en dybere forståelse for, hvordan du bedst støtter op om dit barn.

Min tilgang er terapeutisk baseret, så jeg arbejder ud fra en nærværende og udviklingsorienteret tilgang til jer.
Jeg opfordrer dig til at skrive til mig inden, hvis der er særlige fokusområder, som du gerne vil have belyst i jeres relation - og alt er velkomment og behandles naturligvis med største fortrolighed.

Er dit barn/familiemedlem over 18 år gammel, skal du indhente tilladelse fra ham/hende til at jeg må benytte dit barns personlige fødselsdata i tydningen.

Denne type session kan benyttes til alle typer af familie-relationer - er I begge over 18 år og ønsker I begge at møde op til sessionen, er prisen det samme som for et Parhoroskop.

 

Den astrologiske teknik, som jeg benytter her kaldes også for Synastri, og jeg er uddannet indenfor denne gren af astrologien.

Forælder Barn Horoskoper

Gavekort til Én du holder af

Valgfrit beløb kr. ~ 60-120 min.

 

Giv en personlig og unik gave til én du holder af med et gavekort til en Astrologisk session eller en Reiki Healing behandling.

At få astrologisk vejledning kan både være livsbekræftende og livsændrende, og jeg har flere klienter, som kommer fordi de fået det anbefalet af andre eller har ønsket sig det i gave. 

Du har også mulighed for at købe en relations-tydnings ~ f.eks. parhoroskop eller et forælder~barn horoskop, hvor vi udfolder du og din partners eller barns unikke bånd, herunder jeres menneskelige samhørighed og jeres udviklingspotentiale som sjæle på rejse sammen. Så vil du gerne forstå din partner eller dit barn bedre, og hvordan du/I bedre kan støtte op om hinanden, så er det en unik gave, som I kan få stor glæde af begge to. 

Læs mere her: Astrologi

At modtage Reiki Healing er en sjælsnærende behandling, som tager udgangspunkt i at lindre og skabe indre som ydre ro gennem blide berøringer og energiarbejde.

Læs mere her: Reiki Healing

Jeg udsteder gavekort til alle typer af services på nær terapeutiske sessioner.

Kontakt mig pr. mail og lad mig vide hvad du ønsker af gavekort, så sender jeg et personligt udformet gavekort til dig - lige til at printe ud pakke ind.

 ~ Jeg vil glæde mig til at tage imod dig og dem du holder af ~

Gavekort til astrologi

Fødselshoroskop

Biggi

"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anne, der med hjertevarme og stor kyndighed, læste og fortolkede mit fødselshoroskop. Jeg fik en masse med mig, både forståelse for mine styrker og mindre stærke sidder, eller “skyggesider” og en masse at arbejde videre med. Hun sagde ikke nødvendigvis det jeg gerne ville høre, men det der var meget nødvendigt for mig at høre...
1 million stjerner til Anne."

Fødselshoroskop

Forælder~Barn Horoskop

Christina 

"Jeg blev helt tilfældigt meget nysgerrig på den astrologiske verden en meget sen aften til den sidste del af en fantastisk bryllupsfest, hvor Anne, jeg og en 5-6 andre glade mennesker sad og hyggede da Anne pludselig taler om hvor meget der kan tydes ud fra ens stjernetegn og horoskop.

Jeg fik derfor booket en tid til først gennemgang af mit horoskop og efterfølgende en synastri-analyse af mine to piger. Jeg er blevet klogere på sol , måne, acendanter og planeter.

Det har været en fantastisk oplevelse og jeg kan kun på det aller varmeste anbefale skønne Anne.

Anne er super dygtig, hun er velovervejet i det hun formidler og har fuldstændig styr på hvordan de enkelte elementer i horoskoperne kan tolkes og indbyder så hjertevarmt til dialog og sparring ud fra hendes teori.

Så er du nysgerrig på hvad et horoskop kan fortælle, så book en tid hos Anne - der er varme, rummelighed, meget omsorg og lydhørhed over for egne fokus områder og ønsker til hvad der ønskes svar på.

Anne du er en stjerne."

Fødselshoroskop

Carina

"Sukrita, af hjertet tak for den smukkeste session. Jeg følte mig virkelig mødt og holdt. Jeg sugede alt til mig og det hele resonerede dybt.

Jeg er blæst bagover, over hvordan alt er forbundet. Horoskopet giver mine sansninger og min intuition en ramme at læne sig ind i. Og en mega bekræftelse i, at den vej jeg går stemmer overens med mit livsformål.

TAK, tak, tak.

Nåja, jeg ser frem til et par-horoskop når min mand har været forbi, juhu!"

bottom of page