top of page

Alt er Energi Om Reiki Healing

Min tilgang til Energiarbejde ~ Universets Magi

Min tilgang til Reiki Healing, hvilket man overordnet også kan kalde energi-arbejde, er funderet i at ALT er energi og at energi ikke altid har et fysisk udtryk. Vores tanker og følelser er også uudtømmelige strømme af energi. Så hvad vi konkret tænker og føler har rigtig meget at sige ift. vores overordnede energi-tilstand. Alt hænger energetisk sammen.

Reiki Healing er en behandlingsform, som først og fremmest handler om at skabe BALANCE. Ligesom alt består af energi, så har alt også et balancepunkt, hvor energien strømmer mest uhindret. Og det er dette balancepunkt, som nemt forskubbes og dermed skaber psykiske og kropslige ubalancer.

Reiki tager i høj grad udgangspunkt i vores chakraer, som er vores energicentre i kroppen. Ordet chakra er fra sanskrit og betyder "hjul", hvilket hentyder til den rotation af energi, som er i hvert enkelt center. 

Der findes muligvis langt over 1.000 forskellige chakraer i den menneskelige krop, men det er de 7 største chakraer, som der bevidst arbejdes med i energiarbejdet. De 7 store chakraer har forbindelse til alle de resterende chakraer i kroppen.

Disse 7 chakraer eller energi-centre er alle placeret i en lige linje midt i kroppen langs rygsøjlen, og er vist her:

Chakra billede.JPG

Der findes forskellige beskrivelser af vore chakraer - og nærmest ikke én forfatter er enig med andre. Jeg tror også på, at vores chakraer kan have individuelle forskelle, og at der dermed ikke findes én sandhed for alle. Derfor er det vigtigt at være åben og modtagelig for de impulser der kommer, når man arbejder med energi-arbejde. Her er vores intuition vores vigtigste evne. 

Jeg arbejder netop intuitivt, og jeg ved også, at ikke alt hvad der kommer til mig gennem energiarbejdet, er noget som jeg får klarhed over. Derfor har jeg ofte en stille dialog med mine klienter undervejs.

Healing kan sætte gang i udrensning, og derfor er det også vigtigt at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Desuden kan det være en god ide ikke at lave andre aftaler lige umiddelbart bagefter, da energien skal have lov til at "bundfalde". Du kan også opleve at være træt bagefter, og her er det godt at respektere din krops signaler. "Energi-tømmermænd" kan også opstå efter behandlingen, og her er det derfor godt at have mente, at der er en udrensning i gang i dit energi-felt. Men derefter, vil du ganske givet opleve en større velvære og balance i din krop.

bottom of page