top of page

Events

Kontakt mig for et skræddersyet tilbud 

Mangler du et inspirerende og/eller underholdende indslag til din private fest eller firma event, så lad os tage en snak om, hvad du tænke dig.

Et indslag kan skabes og strikkes sammen på mange forskellige, kreative måder. Jeg elsker at lave unikke indslag, hvor rammerne er at skabe en så inspirerende, festlig og sjov oplevelse for jer som muligt.

Jeg har tidligere været primusmotor / medarrangør i flere institutionelle fest-udvalg - både erhvervsmæssigt og på flere uddannelsesinstitutioner. Her har jeg har stået for underholdningen for både små og store grupper.

Selvom det naturligvis skal være sjovt og underholdende, så tager jeg mit Astrologiske fag så absolut seriøst. Derfor vil du/I altid få et tilbud, som jeg ved jeg kan stå inde for - både underholdningsmæssigt og fagligt. Og det betyder, at dit event bliver skræddersyet til dig med personlig kreativitet baseret på et solidt faglig fundament efter dine ønsker. Indholdet kan skabes så det både rummer en intim og privat sfære, og/ eller en mere gruppeorienteret tilgang. Kun fantasien sætter grænser.

Du kan f.eks. booke mig til din/jeres:

   ~   Fødselsdag 

   ~   Polterabend

   ~   Konfirmation

   ~   Babyshower

   ~   Bryllup

   ~  Jubilæum

   ~  Firmafester

   ~  Teambuilding

 ~Jeg glæder mig til at bidrage til at din/jeres event, bliver noget helt særligt ~

Festlige anledninger

Foredrag & Undervisning

Kontakt mig for et skræddersyet tilbud eller forløb

Mangler du et inspirerende og fagligt indslag/foredrag til dit event, din forening eller lignende, så lad os tage en snak om, hvad du kunne tænke dig.

Jeg har bl.a. holdt foredrag om Astrologi på Sjælens Skole på Østerbro og på Alletiders Astrologi-kongressen, og så underviser jeg i Astrologi på I.C. Instituttet i København.

Jeg har undervist i mange års og har god erfaring med at sammensætte lærerigt og inspirerende materiale. 

Som tidligere næst-forkvinde i Astrologisk Selskab, har jeg også et bredt fagligt netværk af dygtige astrolog-kolleger. Vi har alle sammen vores egne specialer og interessefelter, så hvis dine ønsker ikke er noget, som jeg levere, henviser jeg også gerne til en anden dygtig fag-astrolog, som måske har det, som du lige står og mangler.

Jeg sammensætter også  kortere undervisningsforløb til mindre grupper, hvor du/I f.eks. kan lære at forstå dit/jeres egne horoskoper fra en faglig astrologisk vinkel.

Hvis din interesse rækker længere og du har mod på at studere Astrologi, så du kan lære at tyde horoskoper for andre - og måske endda selv blive uddannet fag-Astrolog, så vil jeg med glæde hjælpe dig med at finde den rigtige Astrologiskole.

Jeg har indgående kendskab til de fleste af de astrologiske uddannelser, som findes i Danmark.

Jeg underviser selv på nordens ældste astrologi-skole, I.C Instituttet, hvor vi er et alsidigt lærerteam af Astrologer. Skolen udbyder både fysiske og online hold - og der er et skønt og fællesskabsorienteret miljø.

 

Når jeg er færdiguddannet Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut i efteråret 2024, er min drøm og livsformål at skabe min egen Astrologi-skole i en spirituel og terapeutisk ramme. Så hvis du længes efter en astrologi-uddannelse, hvor du i højere grad lærer at støtte dine klienter ud fra et spirituelt livssyn og med en terapeutisk dybde, så lad mig endelig høre dig.

Astrologisk inspiration
Astonomical Ur

"Anne Sukrita Baatrup er en super formidler af astrologiens mange muligheder. Hos hende får du ikke bare indsigt i dit horoskop, men også en meget personlig samtale, hvor hun hjælper dig med at se dine styrker og muligheder.

Hun holdt foredrag på Sjælens Skole i januar 2019 med stor succes. Her er hvad jeg skrev om aftenen:

Anne Baatrup du var en stjerne her til aften! Du fik inspireret og formidlet om astrologien på en kærlig, vidende og dybt professionel måde, så alle gerne ville have mere! Og så fik du i den grad opfyldt mit ønske med Sjælens Skole, nemlig at bringe spiritualitet - her med astrologi - ind i hverdagen. Tak for det!"
 

Nynne Bojsen

Indehaver af Sjælens Skole

bottom of page