top of page

PlanetP

Om Inspirationen

Fra hobby til virksomhed

Tilblivelsen:

Efter 10 år i erhvervslivet, opsagde jeg mit faste job i februar 2018. Herefter begyndte jeg mere regelmæssigt at tyde horoskoper for klienter på hobby plan, og jeg holdt nogle foredrag om Astrologi på Sjælens Skole.

Med over 10 år på arbejdsmarkedet, kunne jeg pludselig mærke en helt anden glæde ved at stille min tid til rådighed for andre mennesker indenfor et område, som føltes som ren passion og glæde frem for "fast arbejde".

Jeg havde også øve-klienter på briksen til Reiki Healing, og det gjorde mig glad at opleve, at klienterne faktisk gik fra mig med en øget velvære og dybere indsigt. 

Men der var stadig noget i mig, som ønskede at lære at arbejde dybere og komme ned til "roden af problematikken", og jeg begyndte at undersøge muligheden for at tage en psykoterapeut-uddannelse.

Min egen opvækst og familie-baggrund havde  lagt kimene til, at jeg følte et større og større behov for at forstå mig selv og andre på et dybere psykologisk plan. Psykologi havde interesseret mig i mange år inden da, men jeg manglede en faglig ramme at hænge mine oplevelser op på. Jeg oplevede også, at de samtaler jeg havde med mine klienter ofte havde et terapeutisk islæt, hvor jeg blev mere og mere nysgerrig på at forstå deres oplevelser / situationer i en faglig ramme.

Så i 2020 startede jeg på uddannelsen til Spirituel Intergrativ Krops- & Psykoterapeut på Tobias-Skolen, som jeg færdiggører i efteråret 2024.

Det har været en helt fantastisk smuk, krævende og transformerende rejse indtil videre. Og det terapeutiske arbejde med mine klienter, har naturligvis også givet mig meget mere solid ballast og faglighed i mit arbejde som astrolog.

Astrologi, Healing (energi-arbejde) og Krops~ & Psykoterapi danner for mig en helhedsorientering, en treenighed, som er blevet mit fundament i alt det jeg gør i min virke med PlanetP. 

Mit eget horoskop afspejler naturligvis også et livsformål med stille mig til rådighed for mennesker, som gennem erfaring med livets mangfoldige kriser, ønske at finde vejen hjem igen.

PlanetP's Symboler

Navnet PlanetP er inspireret af dværgplaneten Pluto, som står for transformation (død/genfødsel), dybde og og såment også kollektiv tjeneste. At have plutoniske indflydelser i sit horoskop betyder, at man ofte skal igennem nogle kriser i livet for at "vågne op" til sit sande selv, og for at mærke længslen (passionen) efter at skabe nødvendige ændringer i sit liv. Afvikling af usunde tilstande er ofte essensen i det plutoniske arbejde.

Det som ikke er ægte, vil ikke bestå

Logoet for PlanetP, som jeg selv har designet, har flere forskellige symboler, som afspejler min tilgang til mit virke. Trekanten symboliserer treenigheden, som tidligere nævnt (Astrologi, Energi, Terapi). Og desuden så findes disse trekanter ofte i de indiske yantraer (symboler) for forskellige helligdomme. Trekanten vender her opad, som symbol på at stræbe efter højere bevidsthed.

Porten over "fuglen" inde i trekanten symboliserer Vægtens tegn, som er min Ascendant (den måde jeg møder verden på), og tilstræber harmoni og balance.

Fuglens "krop" er symbolet for Skorpionens tegn, med et hoved som en fugl Fønix og hale som en skorpion. Meningen bag symbolet er, at man netop er nødt til at gå dybt, før man kan genfødes på ny som Fønix af sin egen aske. Skorpionens tegn er tegnet for transformation og her hersker planeten Pluto også. 

Klinikken

PlanetP har sine egne hyggelige og uforstyrrede lokaler i mit hus i Nykøbing Sjælland.

Klinikken ligger ca. 1 times kørsel fra København, og der er egen parkering lige ude foran huset. Kommer du med offentlig transport er der kun ca. 8 min. gå gang til klinikken fra Nykøbing Sjælland Station.

Klinikken rummer kontor, køkken, toilet og naturligvis klientrummet, som er indrettet med inspiration fra Odsherreds smukke skove og strande og treenigheden i mit virke.

I klinikken byder jeg på te eller ayurvedisk forfriskende vand, når du kommer.

Under Reiki behandlinger eller kropsterapi, bruger jeg gerne forskellige æteriske olier til at stimulere sanserne.

I min klinik har jeg de fleste af mine klient-sessioner.

Jeg vil altid anbefale og foretrække et fysisk møde med dig som klient, men jeg tilbyder også sessioner over Zoom.

 

~Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen ~
Anne Sukrita Baatrup
Horoskop
Om PlanetPs logo
Klinik
Æteriske olier & krystaller
Klinik indretning
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen
bottom of page