top of page

Jeg tilbyder

Min tilgang til astrologi, healing og terapi er bla. funderet i esoteriske og psyko-spirituelle principper.

Jeg vil møde dig med begge ben på jorden, med hjertet forrest og med en indsigt i, at vi er del af en større sammenhæng.

 

I min smukke klinik i Nykøbing Sj. tilbyder jeg et trygt og fortroligt rum, hvor vi sammen går på opdagelse i din unikke sammensætning som menneske.

Jeg tilbyder også Zoom-sessioner, hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken.

 ~ Jeg glæder mig til byde dig velkommen ~

Professionel Astrolog

* Reduceret pris gældende indtil 1.aug. 2024

Fødselshoroskop

Frederik

"Det var virkelig en dyb og smuk oplevelse at have en session med Anne Sukrita. Kombinationen af hendes dybe astrologiske viden sammen med hendes skarpe intuition i en terapeutisk ramme skabte virkelig forudsætningerne for at gå meget dybt. Hun har hjulpet mig med af få mange ting til at falde på plads. Hun har mine varmeste anbefalinger."

parhoroskop

Ida

"Anne Sukrita er den dygtigste, mest grundige og absolut mest hjertevarme astrolog, jeg har oplevet. Hun førte min partner og jeg igennem vores fødselshoroskoper hver især, på kærligste vis og med masser af humor. Vi følte os virkelig SET begge to.

Derefter gik vi over til samspillet mellem de to horoskoper og jeg endte med at kigge på min partner og vores relation med fornyet respekt, forståelse og KÆRLIGHED. Jeg er meget taknemmelig."

Forælder~Barn Horoskop

Trine

"Anne Sukrita har lavet horoskoper for mine to døtre. De er stadig meget små, og det var dejligt at få noget input om hvilke typer mennesker de er/bliver, og hvordan jeg kan støtte dem på deres vej. Anne Sukrita drog paralleller til mit eget horoskop, hvor hun både ramte plet og var dygtig til at spørge ind og udfordre mig der, hvor hun så muligheder for vækst/læring. Jeg kan klart anbefale hendes ekspertise og glæder mig allerede til vores næste aftale!"

bottom of page