top of page

Reiki Healing

750 kr. ~ 60 min.

Reiki er en blid men samtidig kraftfuld form for energi-healing, som stammer fra Japan. Ordet Rei betyder Universel og ki betyder livsenergi.

Reiki kan styrke dit immunforsvar, afhjælpe kropslige ubalancer og lindre både psykisk og kropslig uro.

Behandlingen består af blide berøringer, hvor jeg lægger hænderne på dig på de steder, hvor du har brug for afbalancering. Du kan opleve prikken i kroppen og varme eller kulde undervejs.

Når jeg arbejder med Reiki får jeg også ofte adgang til billeder eller kropslige fornemmelser undervejs, som jeg deler som en støtte til dig ift. det du kommer med. Reiki er derfor et rigtig godt supplement til at understøtte din egen proces med øget velvære og egenomsorg. 

Du modtager healingen liggende svøbt i bløde tæpper, og jeg benytter f.eks. duft-diffuser med æteriske olier og blid musik i baggrunden til at afslappe og åbne sanserne og lade kroppen overgive sig til at modtage energien.

Når man er indviet i Reiki energien stiller man sig til rådighed til at kanalisere den energi, som der er brug for hos klienten. Så derfor "udveksler" vi ikke energi undervejs.

Jeg har taget den fulde uddannelse til Reiki Master, og jeg bruger også energiarbejde i mine andre services. 

Healingen kan også gives som fjernhealing, hvis du ikke har mulighed for at møde op i min klinik - kontakt mig for nærmere info om dette.

shallow focus photography of white feath
bottom of page